Select Page

Kontaktirajte Nas

Glas Servis Steva

Beogradska b.b.
Ćuprija, Srbija

Kontakt

autostaklasteva@gmail.com

060/30-30-330

Radno Vreme

Pon-Pet: 09:00-16:00
Subota: 09:00-14:00

Kontakt

Potrebna Vam je zamena ili reparacija auto stakala?

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u prodaji, zameni i reparaciji auto stakala, kako u našem servisu tako i na teritoriji cele zemlje. Koristimo najkvalitetnije materijale i alate za montažu i reparaciju uz odabrano, profesionalno obučeno osoblje koje svakodnevno pruža usluge stalno rastućem broju klijenata.

Da li je bolje popraviti ili zameniti auto stakla?

Više Informacija

Oštećenja na auto staklu moguće je popraviti ukoliko pukotine ili ogrebotine nisu veće od 1cm. Naravno, ukoliko je staklo već popravljano jedino moguće rešenje je da se u potpunosti zameni. Radi prevencije daljih oštećenja, naše klijente savetujemo da se svakako odluče za uslugu zamene auto stakla.

Za koje tipove vozila vršimo zamene stakla?

Više Informacija

Naš servis vrši zamenu stakla za sve tipove vozila – automobile, autobuse, kamione, kombije, hedžbekove, kampere itd.

Da li je vozilo odmah spremno za vožnju?

Više Informacija

Nakon procesa popravke auto stakla, ponekad je potrebno da lepljeno staklo odstoji između 1h i 3h radi bezbednosti putnika i prevencije ponovnih oštećenja.

Zamena i reparacija vetrobranskih stakala

Profesionalna ugradnja vetrobranskih, bočnih i zadnjih stakala najpoznatijih svetskih proizvođača. Reparacija i popravka velikog broja oštećenja.

Efikasno poliranje i restauracija farova

Poliranje farova spolja i iznutra. Nanošenje zaštite na spoljašnju površinu fara u komori. Efikasno vraćanje farova u njihovo fabričko stanje.

Zatamnjivanje automobila najkvalitetnijim folijama

Zaštita od UV i IC zračenja, štiti enterijer od oštećenja i izbleđivanja, povećava efikasnost klima uređaja, smanjuje temperaturu u vozilu.

Glas Servis Steva

Beogradska b.b. Ćuprija

Pozovite Nas